Bilo da se radi o zakupu zrakoplova za seriju letova, ili samo jednoj prilici, radi li se o prijevozu putnika ili prijevozu tereta, u privatne ili poslovne svrhe – svakom zahtjevu naš tim pristupit će sa jednakom pažnjom i pružiti individualni pristup Vašim zahtjevima.

TradeAir-SERIJA-CHARTER-LETOVA

SERIJA CHARTER LETOVA

Organizacija lanaca putničkih charter letova jedna je od ukupno četiri vrste usluga u Trade Air ponudi. Takvi se ugovori uglavnom sklapaju s različitim turoperatorima (domaćim i inozemnim), povezujući brojne gradove diljem kontinenta.

trade-air-pojedinacni-charter-letovi-cover

POJEDINAČNI CHARTER LETOVI

Jedna od usluga koju tvrtka pruža izvođenje je pojedinačnih putničkih charter letova, čiji su najčešći naručitelji različite tvrtke i pojedinci u potrazi za personaliziranim, pouzdanim i komercijalno optimalnim zračnim prijevozom. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izvođenju takvih operacija, Trade Air ima sposobnost brzo osigurati zrakoplov za ovakvu vrstu letova.

TradeAir-REDOVNI-LETOVI

PRIJEVOZ TERETA

Osnovana prvotno kao isključivo teretni zračni prijevoznik, tvrtka je u protekla dva desetljeća prikupila zavidno iskustvo u prijevozu najrazličitijih vrsta roba diljem Europe. Kao ovlašteni zračni prijevoznik opasnih tvari, certificiran od strane hrvatskih zrakoplovnih vlasti, Trade Air ima sposobnost brze organizacije uistinu raznih letova za brojne domaće i inozemne klijente najrazličitijih profila.

TradeAir-ACMI

NAJAM ZRAKOPLOVA

ACMI (aircraft, crew, maintenance and insurance) najam zrakoplova ili „mokri” najam zrakoplova (wet lease) obuhvaća ugovor u kojem kompanija iznajmljuje svoje zrakoplove, posade, održavanje i osiguranje drugim zrakoplovnim kompanijama. Trade Air je kroz ACMI ugovore u svojoj povijesti ostvario poslovnu suradnju sa preko 60 različitih zrakoplovnih kompanija na tri kontinenta (Europa, Azija, Afrika), zahvaljujući kojima je skupljeno veliko znanje i iskustvo na tom području.

Zahtjev za najam zrakoplova

  Naša flota

  Tehničke karakteristike i sjedište svakog zrakoplova pogledajte na stranicama Trade Air flote.

  Kontakti

  Pripreme za let

  U cilju ostvarivanja što kvalitetnije usluge, u nastavku Vam donosimo nekoliko bitnih detalja koji se tiču priprema za let.

  Svaka država postavila je zasebna ograničenja i uvjete ulaska te boravka u njoj. Navedene mjere se tiču i putnika i samog izvršavanja charter letova. Trade Air vodi računa o navedenim mjerama, no toplo preporučamo da i sami istražite ažurirane informacije. Prilikom svakog zahtjeva za charter let bitno nam je znati svrhu putovanja grupe za koju se planira charter let.

  Trade Air ima propisan standard koji se tiče ograničenja predane i ručne prtljage na charter letovima, koje možete pregledati ovdje (u dokumentu niže). Međutim, ostavljamo otvorenu mogućnost povećanja ili čak smanjivanja navedenih ograničenja, s obzirom da one ovise o vrsti Vašeg zahtjeva.

  OGRANIČENJA PRTLJAGE NA TRADE AIR LETOVIMA

  Standardni catering uključen u najam zrakoplova Trade Air kompanije su sendviči, kava/čaj, sokovi i voda, koje naša posada služi putnicima tijekom leta. Izbor sendviča prepuštamo klijentu, a u slučaju da su apetiti većih razmjera, pružamo i mogućnost organizacije hladnih ili toplih obroka, alkoholnih pića, poslastica i slično. Detalje ponude možete pregledati u dokumentu niže, a za sva pitanja obratiti se našem odjelu prodaje.

  Catering opcije

  *NAPOMENA*
  Zbog Covid-19 pandemije iz sigurnosne obaveze koju imamo i prema putnicima i prema članovima naše posade, trenutno se na svim charter letovima služi samo voda. Za sve detalje obratite se našem odjelu prodaje.

  Trade Air ostavlja otvorenu mogućnost svojim klijentima da u vlastitom aranžmanu organizira personalizirane promotivne materijale te uzglavke za sjedala – svi Trade Air zrakoplovi na svojim sjedalima imaju muški čičak, stoga je u slučaju pripreme uzglavaka potrebno voditi računa da imaju ženski nastavak.

  Trade Air također ostavlja otvorenu mogućnost svojim klijentima da kreiraju vlastitu objavu koju žele prenijeti svojim putnicima prije polijetanja ili poslije slijetanja, koju će naša posada sa zadovoljstvom uključiti u standardne objave.

  Trade Air posada govori mnogo stranih jezika – provjerite sa našim odjelom prodaje postoji li mogućnost da na Vašem charter letu bude prisutan Vaš jezik.

  Pozivamo Vas da pregledate uvjete putovanja koje donosimo u nastavku, a koji se tiču prijevoza putnika na Trade Air letovima, posebnih kategorija putnika, posebnih kategorija prtljage, pravnih obavijesti, ograničenja i sl. Pozivamo Vas da svoje putnike informirate o navedenim dokumentima te da i sami pregledaju informacije koje su objavljene u putničkom djelu Trade Air stranice.

  Naši cijenjeni partneri

  Kompanijski dokumenti