Trade Air kompanija koristi poslovni model okrenut klijentima, koji bez iznimke zadovoljava i nadmašuje njihova očekivanja. Pouzdanost, točnost i efikasnost su važni ciljevi čije ostvarenje neprestano pratimo i neprekidno razvijamo na dobrobit naših klijenata.

OKO ZA DETALJE

Sigurnost je jedna od naših osnovnih poslovnih funkcija. Predani smo razvoju, provedbi, održavanju i stalnom poboljšanju strategija i procesa kako bismo osigurali da se sve naše aktivnosti odvijaju pod uravnoteženom raspodjelom organizacijskih resursa, usmjerenih na postizanje najviše razine sigurnosnih performansi, usklađenih s nacionalnim i međunarodnim standardima.

Tradeair_o-nama_1

Naša misija

Regionalni prijevoznik sa sjedištem u jugoistočnoj Europi, s misijom osiguravanja brzog i pouzdanog prijevoza putnika i tereta sukladno najvišim sigurnosnim standardima.

Tradeair_o-nama_2

Naša vizija

Postati vodeća europska charter i cargo kompanija srednje veličine, pružajući našim klijentima prilagođena rješenja za prijevoz putnika i tereta.

Na osposobljavanje i usavršavanje Trade Air djelatnika gledamo kao stvaranje baze znanja, a samim time i ulaganje u budućnost.