LETAČKO OSOBLJE

Kvalitetu naših usluga kojom se ponosimo prvenstveno pripisujemo predanom radu našeg tima u pilotskoj i putničkoj kabini. Trade Air posade odgovorne su za udobnost, sigurnost i dobrobit putnika. Sigurnost nam je na prvom mjestu; to je razlog zašto je iskusno i potpuno kvalificirano osoblje jedino osoblje koje Vam stoji na usluzi tijekom putovanja Trade Air zrakoplovima. Članovi Trade Air posade vrlo dobro znaju kako vaše putovanje učiniti bezbrižnim i ugodnim, a u to su se uvjerili i mnogobrojni putnici koji neprestano dijele riječi hvale nakon nezaboravnog putovanja na Trade Air letovima.

Naš stručni tim ljudi

Naš tim čine mladi ambiciozni ljudi, kojima je ovakav način rada prilika za razvoj, ali i iskusni profesionalci koji donose stabilnost. Svi članovi Trade Air tima se tijekom višegodišnjeg rada unutar firme neprestano usavršavaju te prate trendove u svim sferama zračnog prometa.

Potičemo timski rad stavljajući klijente i posao u prvi plan, što poglavito dolazi do izražaja prilikom poslovne odgovornosti te različitih razvojnih projekata koji se kontinuirano realiziraju.

Trade Air kao poslodavac pruža mogućnost svojim zaposlenicima da daju svoj doprinos. Cijenimo svakog energičnog pojedinca koji je voljan prihvatiti izazove avijacije, bili oni veliki ili mali.

Više informacija o mogućnostima zaposlenja možete pronaći na stranici KARIJERE.

Tradeair_tim_visual

CEO/CFO

Marko Cvijin – Direktor firme. Odgovorna osoba po strukturi EASA Air Ops-a prema nadležnim zrakoplovnim tijelima, te za nadzor cjelokupnog rada firme. Instruktor je i ispitivač na zrakoplovima Fokker 100 i Airbus 320. Djelatnik je firme od 1997. godine.

mcvijin@trade-air.com

LETAČKE OPERACIJE

Srđan Luetić – Direktor odjela letačkih operacija. Odgovorna osoba za pilotsko i kabinsko osoblje i održavanje standarda letenja. Instruktor je i ispitivač na tipovima zrakoplova Fokker 100 i Airbus 320, te je djelatnik firme od 2006. godine.

flight.operations@trade-air.com

ZEMALJSKE OPERACIJE

Ana Sladić – Direktorica odjela za operacije na zemlji. Odgovorna za sve aerodromske aktivnosti uključujući gorivo, catering, slijetanje, prihvat i otpremu, odleđivanje zrakoplova, smještaj posade. Također, zadužena je za kontrolu vaganja zrakoplova te analizu rasporeda težine putnika (W&B) i izradom AHM560 dokumentacije. U firmi je od 2007. godine.

ground.operations@trade-air.com

PRODAJA

Dražen Šakić – Direktor odjela prodaje i marketinga. Odgovorna osoba za prodaju kapaciteta zrakoplova. Djelatnik je firme od 2012. godine.

sales@trade-air.com

USKLAĐENOST I SIGURNOST

Nina Kranjčina – Direktor odjela Usklađenosti i Sigurnosti. Odgovorna osoba za periodični nadzor letačkih operacija, sustava održavanja i školstva. Nina je djelatnik firme od 2013. godine.

safety@trade-air.com

OSIGURANJE

Lorena Budić – Odgovorna osoba za provođenje i nadzor provođenja procedura iz područja zaštite zrakoplova. Najmlađa članica našeg tima.

security@trade-air.com

ODRŽAVANJE ZRAKOPLOVA

Goran Štimac – Direktor odjela održavanja i inženjeringa. Odgovorna osoba za održavanje zrakoplova, te rukovođenje planiranjem održavanja. Zaposlenik je firme od 2012. godine.

engineering@trade-air.com

OBUKA

Jovan Vidaković – Direktor odjela školstva. Odgovorna osoba za održavanje standarda školovanja letačkog i kabinskog osoblja. Instruktor je i ispitivač na zrakoplovima Fokker 100 i Airbus 320. Djelatnik je firme od 2016. godine.

crew.training@trade-air.com